Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
So me~
 Assalamualaikum wbt. Salam sejahtera!

Sebulan tak update, Last bulan jun. Wahahaha xD! Blog aku nih pun dah berhabukk!. Hahaha, Hari nih tak tau kenape rajin sangat;p Firstly nak cerita nih. Bola jaring sekolah. Ya Allah. Terlepas siaaa nak main, Kalau aku main. Mesty dapat pingat;p Lolws~ Haha. Hari sabtu lawan, Lepas tu tertido. bangon pukul 9. Ya Allah. Sadlife~ malang gila aku nie :'3 Mimi dapat siaaaaaaaaaaaaaaaaa:'( 

Second, Pasal A,N,L . Waaaaaaaaa;p mak aku takkasi membe dengan dorang lagi. Wahaha. Aku pun memang tanak kawan dengan dieorang pun. Ey, tolonglah k;p benci dengan dorang. Kaki sound, kaki lepak, kaki ponteng,kaki dating, Semua ada. Hmmmm :'3 aku pun cuba nak elakkn drpd dorg. Aku cuba nak bagitau dorang tapi nanti aku yang kena pijak nanti. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ 

Bye! have a nice day!


Posted at 12:36 PG | 0 comments
Boring day~
hi stalker. Assalamualaikum wbt :*

Ey! esok sekolah. hmmmph, rasa macam 2 hari jea cuti, padahal dah 2 minggu, k sadlife~ homework dahlah tak siap lagi. habislah aku esok... Arghhhhhhhhhhhhhhhhhh><' cuti tak pergi memana pun. parents busy. Ey! kenapa lah cenggini? Kalau nak keluar pun tak boleh. Benci ahh. Semua takley. yang boleh keluar petang. tu pun sini sini jea. Takde kawan ahh nak keluar. fayyadhah balik Kedah. Ey! bestnyaaa. Haifa pergi balik kelatan~  aku? Balik rumah... Hmmm. Takpe lahh. Akhir tahun nak pergi langkawi. Weww~ tapi aku nak tioman. K lame lagi. jangan gelopoh linn -,- Tahun depan. UPSR datang...Hmmmp. Lilewwww ahh.. 


Posted at 7:25 PG | 0 comments
Mid year exam~
assalamualaikum wbt. Hi stalker:)

Yeay! cuti sekolah lagi sehari jheaa. rindu kawan kawan sekolah. Tapi tak rundu sekolah pun~ kerjarumah banyak gilaa aku tak siap. well~ aku kan pemalas-.- haha. memey aaa~ takde laa cikgu ni. Banyak gilaa hw . semua subjek ada hw . Hmmmmmp. Minggu depan dahlaa amik keputusan. Ya Allah. Nervous gilaaa. Lailai:'3 Tapi Alhamdullilah exam kali ni takde C. Tapi kaya dengan B jee. Hihi:'3 Aku tau laa aku ni bodoh sikit. Haha. Weyhh. Susah laa nak dapat A . Tu pun nak tau tak? Bm satu kelas dapat A .Bangga~ lol... Well~ Bm senang kacangg.. Bi aku dapat A tapi kertas 2 haaaaaaaaaaaaaa . Dapat C kodd. Hmmm;(  takpasti laa. Teacher aku kate semua ayat mencarut. Ok memang pun~ Eleyhhh. Kita orang pun salahkan cikgu. Sebulan tak ajar kita orang. Dengan CHORAL SPEAKING~  Menyampah pulak. Buku buku revise pun tak bagi. Canne nak buat kan? Hmmm. 

Kbye~



Posted at 12:09 PG | 0 comments
Sprinkle~
Assalamualaikum Wbt<3 

Alhamdulillah. Masalah aku dah takde. Legaaa xp tapi ada lagi, Banyak lagi :x takpe aku selesaikan sikitsikit, ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhxD Aku single mingle sekarang... Ya Allah.. Aku suka single. Takde nak kena ikut peraturan.. Tapi crush aku yang dulu tuh. ZR merayu2 kat aku. Kesian aku tenguk.. Tapi aku memang takboleh terima. 3 orang aku dah reject, Aku reject bukan aku taksuka. Tapi aku nak BEBAS k BEBAS. Taknak ahh coup ni. Malas dennn xD Hahahahahahaha! Aku bebas k bebas.. Takpayah nak jaga hati orang:) 


Posted at 8:32 PG | 0 comments
Sadlife~
:face22:Hi stalker:p :face41:

Sebulan? Setahun? Ntahh. Lamaa gila aku tak update blog. Hihi;'3 Biasalah kan... Hmmmp, Banyak dugaan sekarang. Hmmmm. Hmmmmm;p Terima jhea la kan? Phewww. Aku dah single leww. Lilewww ahhh;p 5 bulan 22 hari. Lama tuuuu.. macam mana pun aku tak boleh nak bencikan dia. Sebab dia pernah bahagiakan akuu. Wuwuwuuuuuu~ Aku pulak teringatkan Payung tuuu;p Eeeee~ kenapa aku ni? Tak pe ahh. Aku nak buat sejarah Single 5bulan 22 hari jugaks.. Hihi;'3 Yelahh. Aku ni macam lah ada orang nak kann? Hmmmp Takpe lah kalau aku macam ni . Aku bukannya kisah sangat pun, takpe, pepisahan mematangkan aku. Kayhh aku faham apa yang membe-2 aku dapat.. Hmmm. aku pun rasa tenang. masa dia mintk pts aku tak menangis pun. hmm, baru aku sedar, buat apa nak membazir air mata? sia-2 jhea kan? Sekarang aku dah tahu mana buruk, mana baik. aku tak macam dulu lagi, aku tauu apaa matang tu;p Hmmmmp aku umur baru sebelas jhea kodd. hihi;'3 takpe . aku nihh Lebihh matang. Ceyhhh;p tak de aaaa>< membe aku pun semua form1-5 Eeee. kawan dengan budak sama age dengan aku anoyying gilaa. tak tahu kenapa. suka ejek-2 la . marah marah la. menyampah pulak aku.. Hmmmm;p


     


Posted at 11:22 PTG | 0 comments
nothingg

HI stalker :)

ouhhmy godd . berapa tahun tahh tak updatee , haha . kerjaa aqu asyik update blog orang lain jehh . haha . penass tauu tauu ;P haha . hari nihh rajin fulakk aku nak updatee . pelik pulekk . mwehehe :) eaa x) minggu nihh exam memeyy aa . aqu bace bukuu jehh punn . haha pura-2 baik . acehhcehh . perhhh :P hari nihh adaa kenduri dekat rumaa . but untuk lelaki jehh datangg . pfttt >< akuu ajak mem . duduk luar rumahh ajaalaa -,-' 







Posted at 4:30 PG | 0 comments

say hai
Facebook | Twitter
Hai how's my new blogskin? Like it? Rate it boleh? Haha now it yours, you can remove my unvaluable speech here and put yours.

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

- END -