Sweetness
THE SWEETNESS
Welcome. It's pink and black. So ? Haha. This are the your path; Dashboard | +Follow
Sadlife~
:face22:Hi stalker:p :face41:

Sebulan? Setahun? Ntahh. Lamaa gila aku tak update blog. Hihi;'3 Biasalah kan... Hmmmp, Banyak dugaan sekarang. Hmmmm. Hmmmmm;p Terima jhea la kan? Phewww. Aku dah single leww. Lilewww ahhh;p 5 bulan 22 hari. Lama tuuuu.. macam mana pun aku tak boleh nak bencikan dia. Sebab dia pernah bahagiakan akuu. Wuwuwuuuuuu~ Aku pulak teringatkan Payung tuuu;p Eeeee~ kenapa aku ni? Tak pe ahh. Aku nak buat sejarah Single 5bulan 22 hari jugaks.. Hihi;'3 Yelahh. Aku ni macam lah ada orang nak kann? Hmmmp Takpe lah kalau aku macam ni . Aku bukannya kisah sangat pun, takpe, pepisahan mematangkan aku. Kayhh aku faham apa yang membe-2 aku dapat.. Hmmm. aku pun rasa tenang. masa dia mintk pts aku tak menangis pun. hmm, baru aku sedar, buat apa nak membazir air mata? sia-2 jhea kan? Sekarang aku dah tahu mana buruk, mana baik. aku tak macam dulu lagi, aku tauu apaa matang tu;p Hmmmmp aku umur baru sebelas jhea kodd. hihi;'3 takpe . aku nihh Lebihh matang. Ceyhhh;p tak de aaaa>< membe aku pun semua form1-5 Eeee. kawan dengan budak sama age dengan aku anoyying gilaa. tak tahu kenapa. suka ejek-2 la . marah marah la. menyampah pulak aku.. Hmmmm;p


     


Posted at 11:22 PTG | 0 comments

|
say hai
Facebook | Twitter
Hai how's my new blogskin? Like it? Rate it boleh? Haha now it yours, you can remove my unvaluable speech here and put yours.

Scream here
Put your shoutbox codes here ; width 200

Navigation

About Links Entries


Credits
Penat-lelah by : Speaking Bunny
Basecode by : Alia L.Joe's
Tutorial : Jaja
Background : Encik Google

- END -